Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Mezunları Öğrencilerimizle Deneyimlerini Paylaştılar

10.04.2014

Üniversitemizin en köklü birimlerinden olan Eğitim Fakültesinin mezunları deneyimlerini paylaşmak üzere düzenlenen etkinlikte bir araya geldiler. Etkinliğe Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. M. Zeki YILDIRIM, Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri, mezun öğrencilerden Aysel KAYA (Fen Bilgisi Öğretmenliği Anabilim Dalı), Cihat ŞENER (Resim-İş Öğretmenliği Anabilim Dalı), İlker AKDAĞ (Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı),  Murat GÜLTEKİN (Yabancı Diller Eğitimi Bölümü),  Mustafa GÖNÜLAL (Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı), Özge YALÇIN (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı),  Özlem ELDURAN YAMACI (Türkçe Öğretmenliği Anabilim Dalı), Ramazan SEZER (Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı), Sevinç PİŞGİN ÇİVİK (Okulöncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı), Yakup YILMAZ (Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü) ve öğrenciler katıldı.

\r\n

Etkinlikte konuşan Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. M. Zeki YILDIRIM deneyimlerini paylaşmak üzere gelen tüm mezun öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür ederken bu tür bir etkinliğin öğrencilerin geleceklerini yönlendirmede çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, büyük bir aile olan Üniversitemizde bu başarı tablosunun her yıl yinelenmesini diledi.

\r\n

Türkiye’nin çeşitli illerinden bu etkinlik için üniversitemize gelen mezun öğrencilerimiz ise öğrencilik yıllarında yaşadıkları güzel anılarını, mezun oldukları dönemleri ve çalışma hayatlarında neler yaşadıklarını üniversitemiz öğrencilerine anlattılar.

\r\n

Etkinlik sonunda mezunlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.