Rektör Prof. Dr. Mustafa SAATCI’nın Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

08.09.2014

Ülkelerin gelişme süreçlerinde üniversitelerin katkılarının önemi hepimizce malumdur. Milletimizin dünyada hak ettiği konumu yakalayabilmesi için hepimize çok önemli görevler düşmektedir. Atatürk’ün ifadeleriyle “Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak”, ancak özverili bir çalışma ile mümkün olabilir. Bu bağlamda, bütün personelimizin özveri ile çalışacaklarına olan inancım tamdır.

\r\n

Akademik personelimizin, üstlendikleri derslerde,  öğrenci merkezli ve günün ihtiyaçlarına uygun güncel bilgilerle derslerini yürütmeleri konusundaki hassasiyetlerini sürdürmelerinin eğitimdeki verimliliğin vazgeçilmezi olduğu düşüncesindeyim. Bu hususta gereken çabayı göstereceğinizden şüphem yoktur.

\r\n

Ait olduğumuz kurum ve ülkeye olan sorumluluklarımız çerçevesinde, üniversitemizi çok daha ileriye taşıyacağız. Sorumluluklarımızın bilincinde olarak bu akademik yılda daha fazla çalışacak, üniversitemizi dünyada örnek gösterilen bir kurum haline getirmek için gayret edeceğiz.

\r\n

Bu düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılında hepinize sağlık ve başarılar temenni eder, büyük ailemizdeki akademik, idari personel ve öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutlar,  Üniversitemiz, şehrimiz, Ülkemiz ve insanlık adına hayırlara vesile olmasını dilerim.

Saygılarımla.

\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n