Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz'ın Teşekkür Mesajı

24.05.2019

İkinci defa Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi rektörlüğüne atanarak, şehrimize ve ülkemize hizmet edecek olmanın gururunu bir kez daha yaşamaktayım.

Dört yıllık görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen ve sorumluluğu ağır bu onurlu göreve beni yeniden layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç başta olmak üzere Yükseköğretim Kurulumuzun değerli üyelerine, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanvekili Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve saygıdeğer eşi Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş, Dış İşleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanımız ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Burdur Valimiz Sayın Hasan Şıldak, Burdur Milletvekillerimiz Sayın Bayram Özçelik, Sayın Yasin Uğur, Sayın Dr. Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz, Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur İl Başkanı Sayın Volkan Mengi ile üniversitemizin akademik ve idari personeline, basın mensuplarına, tüm sivil toplum kuruluşları temsilcilerine ve Burdur halkına teveccühleri için teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Üniversitemizin bu yeni döneminin şekillenmesine katkıda bulunan herkese samimiyetle ve içten dileklerimle şükranlarımı sunar, dönemin MAKÜ ailesi için, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim.

Prof. Dr. Adem Korkmaz
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü