“Masaldan Dramaya Dramadan Tuz Seramiği Masal Kahramanlarına Sergisi"

14.05.2018

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi 2. sınıf öğrencilerinin Drama dersinde ürettikleri ürünlerden oluşan  Masaldan Dramaya…. Dramadan Tuz Seramiği Masal Kahramanlarına Sergisi" açıldı.

Açılışta konuşan Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Perihan ÜNÜVAR “Her geçen yıl daha çok etkinlik yapan fakültemiz inanıyorum ki seneye daha yoğun faaliyette bulunacaktır. Bu sergimiz de bu öğretim yılının son etkinliği olup emek veren tüm öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Açılışa Eğitim Fakültesinin Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Perihan ÜNÜVAR ve Doç. Dr. Nihat KARAER, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sadık KARTAL; Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ekber TOMUL başta olmak üzere akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Sergi hakkında bilgi veren Eğitim Bilimleri Bölümü Öğr. Gör. Mustafa YELER; “Drama derslerimizde okul öncesi öğrencilerimiz un ve tuz karışımını kullanarak okul öncesi eğitimi çocuklarının hayal dünyalarına hitap eden hayali kahramanlar tasarlayıp ürettiler. Bu kahramanların yer aldığı masal ve hikayeler oluşturup kitapçıklar haline getirdiler. Hem kahramanlarımızın görsellerini hem de hikâye kitapçıklarını sergimizle paylaşmak istedik.” dedi.

• MAKÜ’den 19 Mayıs’a Özel Canlı Yayın Konseri ve Söyleşisi | 21.05.2020
  • Burdur Protokolünden 19 Mayıs Doğumlu Vatandaşlara Sürpriz Ziyaret | 19.05.2020
  • 19 Mayıs İçin Evde Çal | 19.05.2020
  • MAKÜ Hep Çevrimiçi | 30.04.2020