Rektör Korkmaz’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

14.05.2019

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikinci defa Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Adem Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Rektörlük makamında gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretlerinde Rektör Korkmaz’ı  Adalet Komisyonu Başkan Vekili Ferhat Özgül, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan ve Çavdır MHP İlçe Teşkilatı Üyeleri, Yükseköğretim Kurulu Eski Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, İşadamı Kadir Gönülaçar, İşadamı Osman Gök, Burdur Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Bulut ilesendika yönetimi, BAKA İl Koordinatörü Yücel Yıldırım, Yüksek Öğretim Vakfı Kurucu Üyesi ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Burdur İl Temsilcisi  Yavuz Mehmet Kaya, Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin, Burdur Eski Belediye Başkanı Çetin Bozcu ile Ağlusun muhtarları, Kosgeb İl Müdürü Güneş Ulutürk, Türk Kızılay Burdur Şube Başkanı  Ar. Gör. Şahali Kaya ve temsilcileri ile Burdur Türk Ocakları Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Himmet Büke ve yönetim kurulu üyeleri, Ağlasun Esnaf Odaları Genel Sekreterliği ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Burdur Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve Burdur Gazetesi Sahibi Adnan Taraşlı ve Memur-Sen İl Başkanı Murat Bulut ve Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı, Burdur İli Köy Kalkınma Kooperatifler Birliği Başkanı Osman Bütüner ve yönetim kurulu üyeleri, başta olmak üzere çok sayıda akademik ve idari personel ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretlerinde konuklar hayırlı olsun temennilerinde bulunurken Rektör Korkmaz ise “Bu göreve yeniden atanarak hem Burdur’a hem de ülkemize hizmet edecek olmaktan gurur duyuyorum. Üniversitemizin Burdur’a kattığı değer çok yüksek ve hep birlikte şehrimizin gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

• Rektör Korkmaz TRT Antalya Radyosu’na Konuk Oldu | 09.08.2019
  • Rektör Çarıkçı’dan Rektör Korkmaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti | 09.08.2019
  • MAKÜ’nün 2019 YKS Doluluk Oranlarında Artış | 08.08.2019
  • MAKÜ’de Aşçılık Kursu Devam Ediyor | 31.07.2019