Rektör Korkmaz’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

16.10.2019

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikinci defa Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Adem Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Rektörlük makamında gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretlerinde Rektör Korkmaz’ı  Adalet Komisyonu Başkan Vekili Ferhat Özgül, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan ve Çavdır MHP İlçe Teşkilatı Üyeleri, Yükseköğretim Kurulu Eski Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ile Meclis Üyesi İsmet Varol, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Oktay Darcan, Kemer Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hasan Gencer, Akören Köyü Kalkınma Kooperatifi Başkanı Niyazi Boz, İşadamı Kadir Gönülaçar, İşadamı Osman Gök, Burdur Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Bulut ile sendika yönetimi, BAKA İl Koordinatörü Yücel Yıldırım, Yüksek Öğretim Vakfı Kurucu Üyesi ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Burdur İl Temsilcisi  Yavuz Mehmet Kaya, Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin, Burdur Eski Belediye Başkanı Çetin Bozcu ile Ağlusun muhtarları, Kosgeb İl Müdürü Güneş Ulutürk, Türk Kızılay Burdur Şube Başkanı  Ar. Gör. Şahali Kaya ve temsilcileri ile Burdur Türk Ocakları Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Himmet Büke ve yönetim kurulu üyeleri, Ağlasun Esnaf Odaları Genel Sekreterliği ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Burdur Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik, Ziraat Bankası Antalya 2. Bölge Başkanı Mehmet Afşin Köse ve Burdur Şube Müdürü Ercan Öner, İhlas Haber Ajansı Antalya Bölge Müdürü Cafer Eser ile İhlas Haber Ajansı İstanbul Pazarlama Koordinatörü, İhlas Haber Ajansı Burdur Temsilcisi Ali Kapan, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve Burdur Gazetesi Sahibi Adnan Taraşlı ve Memur-Sen İl Başkanı Murat Bulut ve Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı, Burdur İli Köy Kalkınma Kooperatifler Birliği Başkanı Osman Bütüner ve yönetim kurulu üyeleri, Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferdi Başkurt ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Çetin, Ağlasun İlçe Müftüsü Abdulhalim Erkoç, Isparta Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Barış Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri, Burdur Eczacılar Odası Başkanı Ferdi Demirol ve yönetim kurulu,Antalya Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan ve Milliyetçi Hareket Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Ersoy, Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç ve Burdur Müze Müdürü Murat Kaleağasıoğlu başta olmak üzere çok sayıda akademik ve idari personel ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretlerinde konuklar hayırlı olsun temennilerinde bulunurken Rektör Korkmaz ise “Bu göreve yeniden atanarak hem Burdur’a hem de ülkemize hizmet edecek olmaktan gurur duyuyorum. Üniversitemizin Burdur’a kattığı değer çok yüksek ve hep birlikte şehrimizin gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

• MAKÜ’de Burdur Türküleri Yeniden Hayat Buldu | 12.12.2019
  • Girişimcilik ve Sorumluluk Taşıyan Liderlik Konulu Konferans Düzenlendi | 12.12.2019
  • MAKÜ’lü Öğrenciler Şiddet Mağduru Kadın ve Çocukların Sesi Oldu | 11.12.2019
  • MAKÜ’de ‘Salaklar Sofrası’ Tiyatro Oyunu Sergilendi | 11.12.2019