MAKÜ Akademik Kadrosu Güçlenmeye Devam Ediyor

30.05.2019

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Yönetim Kurulu toplantısı 30 Mayıs 2019 Perşembe günü gerçekleştirildi. Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında atanan öğretim üyelerine binişleri Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz tarafından giydirildi.

Törende; MAKÜ Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Özcan, Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Aynur Medine Şahin Sağlam, Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ali Alp Sağlam, Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ayşe Gül Mutlu Gülmemiş, Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Deniz İnnal, Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Adnan Kalkan, Veteriner Fakültesi Klinik Öncesi Bilimler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Zafer Özyıldız’ın Profesör kadrosuna;

Fen Edebiyat Fakültesi Nanobilim ve Nanoteknoloji Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nurettin Körözlü, Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Feyzullah Eray Dökü, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sadık Çoğal, Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Funda Yalım, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sadık Yüksel Sıvacı, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kadriye Türkan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Onur Sungur, Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Rıza Akgül, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Uyumaz, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Kırbaş, Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İlknur Koca, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Sağlam, Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Karabacak Atay, Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Erdal Taşlıdere, Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Selda Bakır’ın Doçentlik kadrosuna atamaları yapılarak binişleri Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz tarafından giydirildi.

Üniversite Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu biniş giyme töreninden sonra Rektör Korkmaz, öğretim üyelerini tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

• Rektör Korkmaz TRT Antalya Radyosu’na Konuk Oldu | 09.08.2019
  • Rektör Çarıkçı’dan Rektör Korkmaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti | 09.08.2019
  • MAKÜ’nün 2019 YKS Doluluk Oranlarında Artış | 08.08.2019
  • MAKÜ’de Aşçılık Kursu Devam Ediyor | 31.07.2019