Minik Öğrenciler İngilizce ile Tanıştı

17.06.2019

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) öğrencileri Elsazı köyündeki anasınıfı öğrencilerini İngilizce ile tanıştırdı.

Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri İngilizce dersi kapsamında Elsazı Köyü Yenice İlkokulu anasınıfında eğitim gören minik öğrencilerle bir araya geldiler.

Yabancı Diller Yüksekokulu Öğr. Gör. Serap Şen, Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Ayşe Aydın ve Antalya Sanayici İş Adamları Derneği (ANSİAD) Girişimcilik Komisyonu Başkanı Işık Yargın öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Elsazı Köyü Yenice İlkokulu anasınıfında bulunan minik öğrencileri ilk kez yabancı dil ile tanıştırdılar.

Anasınıfı öğrencileri ilk etapta ısınma (warm up) adı verilen etkinliklerle güdülenirken, çocuk gelişimi bölümü öğrencileri tarafından hazırlanmış olan çeşitli materyaller, oyunlar ve dramatik etkinliklerle yabancı dilin ne ölçüde keyifle öğrenileceği uygulamalı olarak gösterildi.

Çocuk Gelişimi 1. sınıf öğrencileri gerçekleştirilen bu etkinlik ile staj uygulaması öncesinde alanları ile ilgili sahaya inerek daha fazla mesleklerini pekiştirme şansı elde ettiler. Ayrıca çocuk gelişimi bölümü öğrencileri bu şekilde uygulanan bir proje kapsamında İngilizce ile ilgili oluşan tüm ön yargıları kırarak sektörde İngilizce uygulamasının nasıl kullanılacağı ve anasınıfı öğrencileri tarafından da yabancı dilin benimsenmesi noktasında katkıda bulundular.

• Rektör Korkmaz TRT Antalya Radyosu’na Konuk Oldu | 09.08.2019
  • Rektör Çarıkçı’dan Rektör Korkmaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti | 09.08.2019
  • MAKÜ’nün 2019 YKS Doluluk Oranlarında Artış | 08.08.2019
  • MAKÜ’de Aşçılık Kursu Devam Ediyor | 31.07.2019