Türkiye Binicilik Federasyonu Temsilcilerinden Rektör Korkmaz’a Ziyaret

03.03.2020

Türkiye Binicilik Federasyonu (TBF) temsilcileri Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı ziyaret ettiler. Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette TBF  Genel Sekreteri Murat Batur ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Aykut Tezel federasyonlara eğitim çalışmalarını MAKÜ’de yapabilmeleri adına gönderilen mektup çerçevesinde geri dönüş olarak ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getirdiler.

Yapılması planlanan çalışmalardan söz eden Batur; federasyon antrenör gelişim seminerlerini, antrenör ve hakem kurslarını Lavanta Tepesi Hotel’de gerçekleştirmek istediklerini ve üniversite arazisinde uygulamalı eğitimlerini yapmak istediklerini söyledi. Bunun yanında federasyonun uygulama çalışmalarında getirilecek olan atların konaklamaları için MAKÜ çiftlik alanında at konaklama yeri taleplerini iletti. Ayrıca Atlı Dayanıklılık branşlarında yapılacak olan uygulamalı eğitim için üniversite arazisinde parkur oluşturmak istediklerini dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz da MAKÜ’nün spora ve sporcuya verdiği öneme değinerek, MAKÜ arazisinin uygunluğu test edildikten ve gerekli izinler alındıktan sonra MAKÜ’de hem federasyonlara, hem de milli takımların kamplarının, eğitimlerin ve kursların yapılabileceği eğitim alanının oluşturulması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Korkmaz her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarını sözlerine ekledi.

• Öğrencisi ve Öğretim Elemanı ile Mutlu Bir Üniversite | 03.08.2020
  • Rektör Korkmaz, 24 Temmuz Basın Bayramı Dolayısıyla Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi | 23.07.2020
  • MAKÜ’de Hasat Zamanı Başladı | 16.07.2020
  • İyi Sürüye Sahip Yetiştiriciler Belgelendirildi | 03.07.2020