Vali Ali Arslantaş’tan MAKÜ’ye Ziyaret

07.07.2020

Göreve geldiğinden bu yana Burdur merkez ve ilçelerine, yapılan ve yapılmakta olan yatırımlar hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla yoğun bir çalışma programı ile ziyaretlerde bulunan Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni de ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, Vali Ali Arslantaş’a MAKÜ’de gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Rektör Korkmaz, MAKÜ’nün 50 yılı aşkın geçmişi ile eğitimden sağlığa, tarımdan hayvancılığa, mühendislikten temel bilimlere kadar uzanan geniş bir yelpazede yüksek teknoloji altyapısı ve nitelikli akademik-idari kadrosuyla sağladığı eğitim ve araştırma faaliyetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel zenginlikleri ile de öğrencilerine mutlu bir yaşam alanı sunduğunu belirterek üniversitenin akademik, idari ve fiziki yapısı hakkında bilgiler aktardı.

Ziyarette Rektör Korkmaz, Vali Ali Arslantaş’a üniversitenin projelerinden biri olan ‘El Dikimi Top Ustası Yetiştiriciliği ve El Dikimi Top Üretimi Projesi’ kapsamında üretilen futbol topu ile kabak kemane hediye etti.

Rektörlük ziyaretinin ardından Vali Ali Arslantaş, Rektör Korkmaz ile birlikte İstiklal Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar ve gerçekleştirilmekte olan projeler hakkında daha detaylı bilgi almak için İstiklal Yerleşkesi’nde kampüs turu yaptılar.

Ziyaret, gerçekleştirilen kampüs turunun ardından son buldu.

• Beşkavak Köyü, MAKÜ ile Markalaşma Yolunda | 23.10.2020
  • MAKÜ’nün Yabancı Uyruklu Öğrencisi Uluslararası Konferansa Konuşmacı Olarak Katılıyor | 22.10.2020
  • MAKÜ TUBİTAK Projelerine Bir Yenisini Daha Ekledi | 16.10.2020
  • MAKÜ’de “Çoban Köprüsü” Projesi Erasmusdays 2020 Etkinliği Düzenledi | 15.10.2020