Rektör Korkmaz AGRO TV’nin Canlı Yayın Konuğu oldu

09.07.2020

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof.Dr. Adem Korkmaz, “AGRO TV ile Günaydın” programına canlı yayın konuğu oldu.

Haber Müdürü Merve Ekinci’nin sunduğu programa dijitalortamda bağlanarak canlı yayın konuğu olan Rektör Korkmaz, MAKÜ’nün birçoküniversiteye rol model olabilecek projelerinden bahsetti. Hayvancılık alanındayapılan çalışmaları aktaran Rektör Korkmaz, “Covid 19 tanısı için tanıkitlerini üretme konusunda ciddi bir kapasiteye sahibiz. 4 üniversiteyi deyanımıza alarak Sağlık Bakanlığı’na proje başvurumuzu yaptık. Şu anda hem antikorhem de antijen testi yapabilecek tanı kiti üretimini de sonbahardagerçekleştirmiş olacağız” dedi.

MAKÜ'nün tarım ve hayvancılık alanında yaptığı projeleri anlatan Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz'ın 'AGRO TV ile Günaydın' programının yayın kaydı haberimizin altında verilmiştir.

• Öğrencisi ve Öğretim Elemanı ile Mutlu Bir Üniversite | 03.08.2020
  • Rektör Korkmaz, 24 Temmuz Basın Bayramı Dolayısıyla Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi | 23.07.2020
  • MAKÜ’de Hasat Zamanı Başladı | 16.07.2020
  • İyi Sürüye Sahip Yetiştiriciler Belgelendirildi | 03.07.2020